Tropische pastasalade met pindakip

Tropische pastasalade met pindakip

Waar word je nou blijer van dan een kleurrijke en smaakvolle maaltijd? Juist! Van een kleurrijke en smaakvolle pastasalade vol lekkers. Deze salade met onder andere mango, rozijnen en pindakip zet je binnen 15 minuten op tafel. Eet smakelijk!

Lunch to go

Deze salade is zeer geschikt om van te voren te maken. Maak bijvoorbeeld een grote portie en neem het de volgende dag mee naar je werk! Zo heb je een heerlijke maaltijd om van te genieten. Bewaar de pasta niet langer dan twee dagen in de koelkast.

Pindakip

In mijn recept voor loaded fries maakte ik pindakip. Deze gebruik ik opnieuw in dit recept!

Tropische pastasalade met pindakip

Een heerlijke pastasalade met maar liefst 35 g eiwitten!
Gang Hoofdgerecht, lunch
Porties 1 persoon
Totale tijd 20 minuten

Tip

Geen tijd/zin om pinda kip te maken? Je kan ook gewoon gebakken stukjes kip toevoegen. 

Dit heb je nodig
  

  • 40 g volkoren penne
  • 100 g pinda kip
  • 50 g mango
  • 1 handje spinazie
  • 30 g wortel julienne
  • 30 g taugé
  • 10 g rozijnen
  • Sriracha (optioneel)

zo maak je het
 

  • Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen. Bereid ondertussen de pinda kip (zie recept voor loaded fries).
  • Snijd de mango in kleine stukjes en scheur de spinazie grof.
  • Meng de pasta met de pinda kip, de wortel julienne, taugé, mango blokjes en rozijnen. Maak eventueel af met sriracha.
Trefwoord Gezond, Makkelijk, Snel