Wel eens pasta met mosterdsaus geprobeerd? This is your chance! Dit recept is namelijk ontzettend makkelijk, klaar binnen 15 minuten en maak je met 7 ingrediënten. Lekker met spinazie en gehaktballetjes!
Supersnelle spaghetti met mosterd-roomsaus
Een heerlijke spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en een mosterd-roomsaus.
Tip
Voor het bakken van gehakt hoef je geen olie of boter te gebruiken. Het vlees is zelf al vrij vet, wat vrij komt tijdens het bakken.
Dit heb je nodig
- 300 g mager rundergehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 1 witte ui
- 125 g crème fraîche light
- 50 g roomkaas light
- 2 tl mosterd
- 200 g spinazie
zo maak je het
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Kruid ondertussen het gehakt en maak er gelijke balletjes van.
- Verhit een pan op het vuur en bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur goudbruin en bijna gaar.
- Snipper ondertussen de ui en voeg toe aan de pan.
- Mix de crème fraîche, de roomkaas light en de mosterd en voeg dit toe aan de pan samen met 100 milliliter kippenbouillon. Als laatste laat je de spinazie beetje voor beetje slinken en doe je de pasta bij de saus.
- TIP! Saus te dun? Voeg een eetlepel maïzena toe en laat het geheel indikken.