Fluffy omelet met pesto en Parmezaan

Fluffy omelet met pesto en Parmezaan

Dit omelet is zó mega fluffy… je wilt niks anders meer! Hoe? Door de cottage cheese! Niet alleen extra eiwitten, maar ook extra structuur. Dat in combinatie met de pesto, Parmezaan en champignons… De perfecte omelet als je het mij vraagt!

Fluffy omelet met pesto en Parmezaan

Het meest fluffy omelet evah! Eiwitrijk en smaakvol.
Gang lunch, Ontbijt
Porties 1 persoon
Totale tijd 20 minuten

Tip

Meng het ei en de cottage cheese goed door elkaar zodat je zo min mogelijk stukjes hebt. Een aantal maakt niet uit, deze smelten tijdens het bakken. 

Dit heb je nodig
  

  • 200 g kastanje champignons
  • 2 eieren
  • 2 ei-eiwitten
  • 100 g cottage cheese
  • 1 tl pesto
  • 1 handje spinazie
  • 10 g Parmezaanse kaas

zo maak je het
 

  • Snijd de champignons in plakjes en bak ze binnen 8 minuten gaar.
  • Meng ondertussen de eieren met de cottage cheese en de pesto.
  • Verhit een beetje olijfolie of bakspray in een pan en bak de omelet op laag vuur gaar binnen 7 tot 10 minuten.
  • Maak de omelet af met de champignons, spinazie en Parmezaanse kaas.
Trefwoord Eiwitrijk, Gezond, Snel