Een heerlijke spaghetti met spinazie, gehaktballetjes en een mosterd-roomsaus.
Gang Hoofdgerecht, lunch
Porties 2personen
Totale tijd 15 minutenminuten
Tip
Voor het bakken van gehakt hoef je geen olie of boter te gebruiken. Het vlees is zelf al vrij vet, wat vrij komt tijdens het bakken.
Dit heb je nodig
300gmager rundergehakt
1zakjegehaktkruiden
1witte ui
125gcrème fraîche light
50groomkaas light
2tlmosterd
200gspinazie
zo maak je het
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
Kruid ondertussen het gehakt en maak er gelijke balletjes van.
Verhit een pan op het vuur en bak de gehaktballetjes op middelhoog vuur goudbruin en bijna gaar.
Snipper ondertussen de ui en voeg toe aan de pan.
Mix de crème fraîche, de roomkaas light en de mosterd en voeg dit toe aan de pan samen met 100 milliliter kippenbouillon. Als laatste laat je de spinazie beetje voor beetje slinken en doe je de pasta bij de saus.
TIP! Saus te dun? Voeg een eetlepel maïzena toe en laat het geheel indikken.