Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Fluffy omelet met pesto en Parmezaan
Het meest fluffy omelet evah! Eiwitrijk en smaakvol.
Gang
lunch, Ontbijt
Porties
1
persoon
Totale tijd
20
minuten
minuten
Tip
Meng het ei en de cottage cheese goed door elkaar zodat je zo min mogelijk stukjes hebt. Een aantal maakt niet uit, deze smelten tijdens het bakken.
Dit heb je nodig
200
g
kastanje champignons
2
eieren
2
ei-eiwitten
100
g
cottage cheese
1
tl
pesto
1
handje
spinazie
10
g
Parmezaanse kaas
zo maak je het
Snijd de champignons in plakjes en bak ze binnen 8 minuten gaar.
Meng ondertussen de eieren met de cottage cheese en de pesto.
Verhit een beetje olijfolie of bakspray in een pan en bak de omelet op laag vuur gaar binnen 7 tot 10 minuten.
Maak de omelet af met de champignons, spinazie en Parmezaanse kaas.