Naanbrood pizza met tonijn en rode ui

Even wachten… PIZZA! Deze naanbrood pizza’s zijn ideaal als snelle lunch, maaltijd of bij de borrel. Deze variant met tonijn en rode ui staat binnen 10 minuten op tafel. Eetsmakelijk! 😉

Naanbrood pizza met tonijn en rode ui

Gang Borrelhapje, Hoofdgerecht
Porties 2 personen
Totale tijd 10 minuten

Tip

Geen fan van tonijn? Maak de naanbrood pizza dan met gerookte kip!

Dit heb je nodig
  

  • 2 blikjes tonijn
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • 0,5 zoete puntpaprika
  • 4 el passata
  • 4 kleine naanbroden
  • 1 handje geraspte (oude) kaas
  • 1 el Italiaanse kruiden

zo maak je het
 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Laat de tonijn uitlekken en snijd de rode ui, rode peper en zoete punt paprika in halve ringen.
  • Verdeel de passata over de naanbroden en beleg deze vervolgens met de tonijn, ui, peper en paprika. Maak af met geraspte (oude) kaas (as much as you like) en wat Italiaanse kruiden.
  • Bedek een ovenplaat met bakpapier en bak de naanbrood pizza’s zo’n 4/5 minuten tot de kaas gesmolten is.
Trefwoord Diner, Naanbrood, Pizza

.