Truffelpasta 2.0 met pulled chicken en champignons
Opnieuw een romige pasta met truffel! Nu met zongedroogde tomaatjes, pulled chicken en champignons.
Gang Hoofdgerecht
Porties 2personen
Totale tijd 20 minutenminuten
Tip
Eet deze pasta warm of als koude pastasalade!
Dit heb je nodig
1bouillonblokje
200gkipfilet
80gvolkoren penne
1ei
100gzuivelspread light
1tltruffel tapenade
200gkastanje champignons
8zongedroogde tomaten
12cherry tomaten
handje rucola
zo maak je het
Breng een ruime pan water aan de kook met een bouillonblokje. Voeg de kipfilet toe en laat 3 minuten koken. Voeg vervolgens de penne toe en laat het geheel nog 6 minuten koken. Stop ook het ei in de pan en kook nogmaals 6 minuten. In totaal kookt de kip 15 minuten, de penne 12 en het ei 6.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en bak deze binnen 5 minuten gaar.
Meng de zuivelspread met de truffeltapanade, snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en halveer de cherry tomaten.
Giet de pasta af, laat het ei schrikken en trek de kipfilet uit elkaar met twee vorken.
Meng de penne met de truffelspread, de champignons, tomaatjes en pulled chicken. Maak af met de rucola en het gekookte eitje.