Romig, cheesy en ontzettend lekker! En dan staat dit recept ook nog eens binnen 20 minuten op tafel.
Porties 2personen
Tip
Voor extra eiwitten kan je er gekruide kip bij serveren.
Dit heb je nodig
140gramSpaghetti
1elRoomboter halfvol
1Ui
1teenKnoflook
250mlKookzuivel
4elKaas naar keuze, zoals Parmezaanse kaas en Geraspte kaas 30+
1handvolBevroren spinazie
zo maak je het
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit een eetlepel roomboter in een koeken pan. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Fruit deze voor zo’n 4 minuten in de gesmolten boter.
Voeg bloem en de kookzuivel toe en breng op smaak met bijvoorbeeld een maggi blokje of zout en peper.
Doe de kaas bij de saus en laat dit smelten. Als laatste doe je de spinazie in de saus en laat je het geheel opwarmen tot de spinazie volledig gesmolten is.
Voeg de pasta toe aan de saus en roer goed, zodat de saus bindt aan de slierten.