Ga terug

Gnocchi in een romige kaassaus

Gnocchi is toch een van de lekkerste pasta soorten die er bestaan? Makkelijk te maken en met een goddelijke gorgonzola!
Porties 2 personen
Totale tijd 20 minuten

Tip

Minder calorieën binnen krijgen? Vervang dan de helft van de kookzuivel door bouillon en gebruik minder gorgonzola.

Dit heb je nodig
  

  • 1 Ui
  • 1 teen Knoflook
  • 200 gram Runder-kip chipolata worstjes
  • 250 ml Kookzuivel
  • 100 gram Gorgonzola (of meer)
  • 200 gram Gnocchi
  • Bakspray
  • Optioneel: truffelolie en peterselie

zo maak je het
 

  • Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit bakspray in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  • Snijd ondertussen de worstjes in stukjes en voeg deze toe in de pan. Bak binnen enkele minuten gaar.
  • Voeg de kookzuivel toe aan de pan en breng aan de kook.
  • Snijd de gorgonzola in stukjes en roer dit door de saus heen. Blijf roeren totdat de kaas volledig is gesmolten.
  • Voeg de gnocchi toe en kook binnen 3-4 minuten gaar.
  • Breng de pasta op smaak met zout, peper, truffelolie en peterselie.