Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi in een romige kaassaus
Gnocchi is toch een van de lekkerste pasta soorten die er bestaan? Makkelijk te maken en met een goddelijke gorgonzola!
Porties
2
personen
Totale tijd
20
minuten
minuten
Tip
Minder calorieën binnen krijgen? Vervang dan de helft van de kookzuivel door bouillon en gebruik minder gorgonzola.
Dit heb je nodig
1
Ui
1
teen
Knoflook
200
gram
Runder-kip chipolata worstjes
250
ml
Kookzuivel
100
gram
Gorgonzola (of meer)
200
gram
Gnocchi
Bakspray
Optioneel: truffelolie en peterselie
zo maak je het
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit bakspray in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook.
Snijd ondertussen de worstjes in stukjes en voeg deze toe in de pan. Bak binnen enkele minuten gaar.
Voeg de kookzuivel toe aan de pan en breng aan de kook.
Snijd de gorgonzola in stukjes en roer dit door de saus heen. Blijf roeren totdat de kaas volledig is gesmolten.
Voeg de gnocchi toe en kook binnen 3-4 minuten gaar.
Breng de pasta op smaak met zout, peper, truffelolie en peterselie.