S’Mores cookie cups

S’Mores cookie cups

Hmmm! Wat dacht je van cookie cups gevuld met marshmallow fluff en chocolade? En wat als ik zeg dat ze ook nog redelijk verantwoord zijn? Dat dacht ik ook: die wil je maken! Binnen 30 minuten kan je al genieten van deze knapperds. Geniet ervan!

The Oatery

Deze koekjes maak ik met mijn favoriete granola van The Oatery. The Oatery maakt 100% pure, verse en natuurlijke granola vol gezonde ingrediënten en superfoods. Extra pluspunt: het bevat geen kunstmatige toevoegingen. Gewoon pure granola dus! Op dit moment zijn er 6 verschillende smaken verkrijgbaar. Mijn favorieten? Boekweit & Goji (deze gebruik ik ook in dit recept) en Apple Pie

S’Mores cookie cups

Een knapperig koekje met een romige marshmallow vulling. Natuurlijk kan de chocolade ook niet ontbreken.
Gang Nagerecht, Tussendoortje
Porties 6 cookie cups
Totale tijd 30 minuten

Tip

Cups teveel gerezen in de oven? Duw met een lepel terug in vorm als ze warm zijn.

Dit heb je nodig
  

  • 90 g granola (The Oatery)
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 snuf kaneel
  • 35 g patentbloem
  • 60 g pindakaas
  • 60 g agave siroop
  • 1 tl vanille aroma
  • 6 el marshmallow fluff (Jumbo)
  • Chocolade

zo maak je het
 

  • Verwarm de oven op 175 graden.
  • Maal de granola fijn in een keukenmachine. Voeg de bakpoeder, kaneel en bloem toe en maal nogmaals goed.
  • Smelt de pindakaas in de magnetron en roer dit samen met de agave siroop en vanille extract door het granola mengsel tot er een koekjesdeeg ontstaat.
  • Vet een muffinvorm in met bakspray, verdeel het deeg over de vorm en duw met je vingers tot er een kommetje ontstaat.
  • Bak de cups binnen 12 minuten gaar in de oven. Cups teveel gerezen? Duw met een lepel terug in vorm als ze warm zijn.
  • Laat de cups afkoelen, vul met de marshmallow fluff en decoreer met chocolade!
Trefwoord Comfort food, Gezond, Makkelijk