Piña colada smoothie bowl

Piña colada smoothie bowl

Een tropisch hapje, dat is deze smoothie bowl zeker! Door de smaken van ananas en kokos en het romige van de kokosyoghurt lijkt dit ontbijtje net op een Piña Colada, maar dan alcoholvrij natuurlijk. De knapperige granola van The Oatery maakt dit ontbijtje een winner!

Mijn favo granola

In mijn standaard ontbijt, als snack en in veel recepten gebruik ik granola. Ik heb lang moeten zoeken naar een granola merk dat lekker én verantwoord is, maar mijn zoektocht is beloond: Ik heb The Oatery gevonden. The Oatery maakt 100% pure, verse en natuurlijke granola, vol gezonde ingrediënten en superfoods en zonder kunstmatige toevoegingen. EINDELIJK een granola zonder bakken suiker. Mijn favoriete smaak? Boekweit & Goji!

Piña colada smoothie bowl

Een tropisch ontbijt met een knapperige touch ;-).
Gang Ontbijt
Porties 2 personen
Totale tijd 10 minuten

Tip

Let op! Voeg geen eiwitpoeder toe. Ananas en eiwitpoeder gaan niet goed samen.

Dit heb je nodig
  

  • 250 g ananas
  • 3 el kokosyoghurt (Let op! Dit kan meer of minder zijn, afhankelijk van jouw smaak.)
  • 1 el kokosrasp
  • 1 handje granola
  • 0,5 banaan
  • blauwe bessen

zo maak je het
 

  • Doe de bevroren ananas in een blender en blend tot een romig geheel. Voeg per eetlepel yoghurt toe totdat de smoothie bowl de gewenste dikte heeft. Bij mij was dat al na twee eetlepel.
  • Schenk de smoothie bowl in twee kommetjes en snijd de banaan in plakjes.
  • Maak de Piña Colada bowl af met de kokos, granola, plakjes banaan en blauwe bessen!
Trefwoord Gezond, Makkelijk, Snel