Over Thamar

Mijn dag draait om eten. Ben ik niet aan het eten, dan denk ik er wel aan en denk ik er niet aan, dan praat ik er wel over. Kortom, ik leef om te eten.

Meet me


Hi banana lover! Ik ben Thamar, een meisje uit Purmerend die dol is op eten (op zijn zachts gezegd). Het liefst sta ik de hele dag in de keuken om lekkere gerechten te bereiden. Als ik niet in de keuken sta ben ik voornamelijk bezig met het bedenken van nieuwe recepten! Wherever I go, food is on my mind. Verder sport ik fanatiek, ben ik dol op een wijntje (of twee) en ben ik graag samen met mijn lieve vriend. Ik houd niet van mensen die langzaam lopen, lust absoluut geen geitenkaas en heb een gruwelijke hekel aan mensen die zeggen dat ik veel of vaak eet. Waar je me absoluut voor mag wakker maken is een pita broodje gezond of voor een sterke bak koffie (met een plak bananenbrood natuurlijk).

Thamar Goes Bananas

Hoe het begon

Mijn grootste hobby is eten. Al van kleins af aan ben ik er dol op. Niet alleen het eten ervan, maar ook het koken geeft mij ontzettend veel energie. Sinds een paar jaar ben ik mij echter ook gaan verdiepen in sport en ben ik gaan beseffen dat je niet zomaar alles in je mond kan stoppen. Eten heeft een grote invloed op je leven en je lichaam, waardoor je er verstandig mee om moet gaan. Vanaf dat moment ben ik gezonder gaan leven en gaan koken. En nee, dit ging niet in één keer goed. Sterker nog, het gaat nog steeds niet perfect, maar ondertussen heb ik voor mijzelf een balans gevonden. Een balans waarin eten leuk en lekker blijft, maar waarin ik wel de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Een balans waarin ik mijzelf in het weekend de ruimte geef om extra te genieten en waarin ik doordeweeks iets strenger ben. Ik ben er van overtuigd dat je een gezonde levensstijl alleen kan volhouden door deze balans te hanteren en niet te streng te zijn voor jezelf. Believe me, I know. Om je te laten zien dat een gezonde levensstijl niet saai, stom of vervelend is ben ik deze blog begonnen. Hier laat ik zien dat gezond eten leuk is en bovenal heel erg lekker! Geen blaadjes sla en hongerlijden, gewoon goed eten met pure ingrediënten. Comfort food in een gezonde schil, dat is wat ik je hier voorschotel.

Get in touch

Aangezien ik geen onuitputbare bron van inspiratie ben vind ik het erg leuk als jullie ideeën, suggesties of recepten met mij delen. Ook feedback is altijd welkom. Er valt namelijk altijd iets nieuws te leren, toch? Verder kunnen jullie mij altijd contacten voor eventuele samenwerkingen of andere leuke dingen die (volgens jullie) bij mij passen. Ik zit vol energie en ben altijd open voor nieuwe uitdagingen! 

Stuur mij een mail