Nagerecht met banaan

Bananenmousse met speculaas

Voor een indrukwekkend dessert hoef je niet altijd lang in de keuken te staan. Deze bananenmousse met speculaas is daar het bewijs van! Hij bestaat uit slechts drie ingrediënten, waarvan er al twee in de titel staan! Binnen 5 minuten ben je klaar en hoeft het alleen nog even op te stijven in de koelkast….

Het recept

Eiwitrijke banoffee taartjes

Eiwitrijke taartjes, bestaan die? Nou en of! Zowel de bodem als de crème vulling van deze taartjes zitten namelijk boordevol eiwitten. Door het gebruik van de whey poeder en de banaan worden ze daarnaast ook nog eens extra zoet, waardoor je geen extra suiker hoeft toe te voegen. Zonder schuldgevoel snoepen dus!

Het recept

Banaanflappen met pindakaas en Nutella

Je hebt gouden duo’s zoals Bonnie & Clyde, Tom & Jerry én Jip & Janneke… maar geen van allen overtreft Banaan & Pindakaas. Tenminste, dat zou je denken ;). In deze banaanflappen zit namelijk niet alleen pindakaas verwerkt, maar ook nog eens Nutella. Thank me later.

Het recept

Cookie dough banana (n)ice cream

Ice, ice baby! Wat de temperatuur ook is, zodra het zonnetje schijnt krijg ik trek in ijs. Geïnspireerd op mij favo Ben & Jerry’s smaak, maakte ik daarom cookie dough banana (n)ice cream. Van dit romige bananenijs kan je zonder schuldgevoel genieten, want deze variant is veel verantwoorder!

Het recept

Bananenijses

Zodra de temperaturen omhoog gaan is het tijd voor ijs! Met deze gezonde bananenijsjes kan je zonder schuldgevoel genieten van deze lekkere snack. Maak ze af met jouw favoriete topping en je geniet moment kan van start.

Het recept

Banamisu

Tiramisu, wie is er niet dol op? Dit lekkere nagerecht met koffie en een flinke scheut alcohol is alleen niet zo heel verantwoord. Gelukkig is deze banamisu dat wél. Sterker nog, hij is niet alleen geschikt als nagerecht, maar je kan er ook gerust mee ontbijten!

Het recept