Crunchy appeltaart wentelteefjes

Crunchy appeltaart wentelteefjes

Met de good old wentelteefjes sla je de plank nooit mis. Maar wat dacht je van crunchy appeltaart wentelteefjes? Juist, een schot in de roos ;-). Dit lekkernij maak je zonder enige suikers, maar met eiwitpoeder, mijn favoriete granola en natuurlijk lekker veel kaneel!

Crunchy appeltaart wentelteefjes

Wentelteefjes met een knapperig laagje!
Gang Ontbijt
Porties 2 wentelteefjes
Totale tijd 10 minuten

Tip

In plaats van slagroom kan je de wentelteefjes ook serveren met Griekse yoghurt.

Dit heb je nodig
  

  • 1 ei
  • 125 ml melk naar keuze
  • 1 tl vanille aroma
  • 1 tl kaneel
  • 20 g vanille whey (optioneel)
  • vloeibare zoetstof of honing (optioneel)
  • 2 sneetjes oud brood naar keuze
  • 2 handen appel pie granola (The Oatery)
  • 1 appel
  • slagroom light (optioneel)

zo maak je het
 

  • Klop het ei los met de melk, vanille aroma, kaneel en eventueel de whey en zoetstof.
  • Dompel de sneetjes onder in het ei mengsel en leg ze even aan de kant.
  • Maal de granola tot gewenste grootte en bedek hier de sneetjes brood mee.
  • Verhit bakspray of wat olijfolie in een koekenpan en bak de sneetjes binnen 3 minuten op laag vuur krokant en goudbruin.
  • Serveer met stukjes appel en slagroom light!
Trefwoord Comfort food, Makkelijk, Snel