Cappuccino overnight oats

Mijn morning essential? Koffie! Deze cappuccino overnight oats zijn daarom mijn to go to ontbijt voor de start van een drukke dag. Je zet dit ontbijt (zoals de naam al zegt) de avond van te voren klaar, zodat je hem in de ochtend alleen uit de koelkast hoeft te pakken en af hoeft te maken met jouw favo toppings!

Cappuccino overnight oats

Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Dit heb je nodig
  

  • 40 g havermout
  • 1 kopje espresso
  • 100 ml (soja)melk
  • pure chocolade
  • 1 el pindakaas
  • kokossnippers
  • Zoetstof (optioneel)
  • (vanille) whey (optioneel)

zo maak je het
 

  • Mix de havermout en whey in een ontbijtschaal. Voeg de espresso en sojamelk toe en meng dit goed door elkaar.
  • Dek het schaaltje af met aluminiumfolie en zet het een nachtje (minimaal 3 uur) weg in de koelkast.
  • Haal de volgende ochtend de overnight oats uit de koelkast en rasp hier pure chocolade overheen. Maak af met pindakaas en kokossnippers naar smaak!
Trefwoord Havermout