4x Makkelijke borrelhapjes met kaas

4x Makkelijke borrelhapjes met kaas

Wie is er niet dol op borrelhapjes? Laat staan als ze nog een super makkelijk te maken zijn ook! Alle vier deze gerechtjes staan namelijk binnen 20 minuten op tafel en bevatten allemaal kaas! Hamburgers met truffel, quesedillas met pulled chicken, gehaktballetjes met kaas in tomatensaus en pesto kaasstengels, je vindt alle recepten in dit bericht!

1. Mini hamburgers met truffelmayo en truffelkaas

Opzoek naar het perfecte borrelhapje? Dan ben je hier aan het goede adres! Deze mini hamburgers met truffelmayo en truffelkaas zijn namelijk de droom voor iedere truffel-lover! Hap klaar en binnen 15 minuten op tafel ;-).

Lees het hele recept!

2. Quesedillas met pulled chicken

Oeh oeh oeh! Hier wil je je tanden inzetten. Lekkere smeuïge en behoorlijk verantwoorde quesedillas met pulled chicken. En het beste is? Je zet ze al binnen 20 minuten op tafel. Zo kan je extra lang genieten ;-).

Lees het hele recept!

3. Gehaktballetjes met kaas in tomatensaus

Altijd een winner op de borrelplank: Gehaktballetjes! En al helemaal in een lekkere saus om een stokbroodje in te dippen. Deze balletjes zijn dan ook zeker een aanrader: lekker pittig door de peperkaas en een zoete touch door de makkelijke tomatensaus. Eetsmakelijk! 😉

Lees het hele recept!

4. Pesto kaasstengels

Ken je die heerlijke kaasstengels die je in de bittergarnituur vindt (als je snel bent ;-))? Surprise! Je kan ze vét makkelijk zelf maken en er dus ook je eigen draai aan geven. Zo maakte ik in dit recept kaasstengels met pestokaas. Klaar binnen een handomdraai. Dit wil je!

Lees het hele recept!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *