3x Recept met pindakaas

3x Recept met pindakaas

Pindakaas: een favoriet van velen! In veel van mijn gerechten zit dit lekkere ingrediënt dan ook verwerkt. Drie van mijn favorieten zijn de blauwe bessen crumble cheesecake, banana (n)ice cream & pindakaas brookies. De recepten hiervan vind je in in deze blog!

1. Blauwe bessen crumble cheesecake

Hallo romige cheesecake! Deze gezondere blauwe bessen crumble cheesecake heeft een koekbodem, een romige vanillelaag en een knapperige crumble on top. De blauwe bessen geven het geheel een friszurige bite… en oja, er zit ook nog ergens pindakaas verstopt ;).

Lees het hele recept!

2. Cookie dough banana (n)ice cream

Ice, ice baby! Wat de temperatuur ook is, zodra het zonnetje schijnt krijg ik trek in ijs. Geïnspireerd op mij favo Ben & Jerry’s smaak, maakte ik daarom cookie dough banana (n)ice cream. Van dit romige bananenijs kan je zonder schuldgevoel genieten, want deze variant is veel verantwoorder!

Lees het hele recept!

3. Eiwitrijke pindakaas brookies

Ben jij bekend met brookies? Brookies zijn eigenlijk gewoon blondies en brownies gecombineerd in één recept. Met andere woorden: the best of both worlds. En al helemaal als je de gezonde versie maakt! Een beetje pindakaas erdoorheen en je hebt een ware smaak explosie.

Lees het hele recept!